Αφήνοντας πίσω σας την πόλη της Λευκάδας και ανηφορίζοντας μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο από ελαιώνες και κυπαρίσσια, θα συναντήσεις σε απόσταση μόλις οκτώ χιλιομέτρων, το χωριό Λαζαράτα. Μόλις πεντακόσια μέτρα από το χωριό ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος οδηγεί στη VILLA FELICETTA.

Στην πλατεία του χωριού, θα απολαύσεις τον καφέ ή το φαγητό σου στις τοπικές ταβέρνες, ενώ θα βρεις όλα τα απαραίτητα για μια ασφαλή και άνετη διαμονή (φαρμακείο, minimarket, βενζινάδικα, αρτοποιεία κ.α.)

Ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος συναντά μετά από πέντε χιλιόμετρα την πανέμορφη παραλία ‘Πευκούλια’, ενώ συνεχίζοντας οδηγεί στις ομορφότερες παραλίες της δυτικής Λευκάδας όπως το Κάθισμα, το διάσημο Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί.

Πολύ κοντά, μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, βρίσκεται το κεφαλοχώρι της Καρυάς, με την πανέμορφη πλατεία του και η Εγκλουβή, διάσημη για την παραγωγή της μοναδικής ομώνυμης φακής. Ο δρόμος συνεχίζει μέσα από τοπία εξαιρετικού φυσικού κάλους, για να σας φέρει στο κοσμικό Νυδρί και τις υπόλοιπες παραλίες της νότιας και νοτιοανατολικής πλευράς του νησιού.